Information om lejemål:

Vidågade 48 ST.TH,

størrelse:
70 m2
Værelser:
Boligtype:
Plan:

Denne bolig er beliggende på adressen: Vidågade 48 ST.TH i . En velindrettet på 70 bolig-kvadratmeter, som er fordelt på værelser. Boligen er moderniseret i år 2012.

  • Ledige lejemål:Vi deler ledige boliger på Facebook. Gå ind på Lejebolig Syd på Facebook og se seneste opslag. Er du boligsøgende er Facebook siden Lejebolig Syd nemlig værd at følge. Her vil der blive delt ledige lejemål for hele landsdelen.

    Lejekartotek:Du kan derudover kontakte os for at blive skrevet op i vores lejekartotek. Så sender vi dig løbende nyhedsbrev med ledige lejemål.
  • Spørgsmål til lejemål:Har du spørgsmål til dette lejemål i , beliggende på adressen: Vidågade 48 ST.TH, kan du kontakte os på post@jcbolig.dk eller ringe på telefon 4096 3434.

    Andre lejemål:Har du spørgsmål til nogle af vores andre lejemål i eller andre byer er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.
  • Lejekontrakt:Vi fremsender en lejekontrakt til dig på mail, og du skal underskrive kontrakten og sende den retur til os enten pr. e-mail eller med posten.

    Boligsikring:Du har mulighed for at søge boligsikring gennem din kommune. Du kan læse mere om dette på: borger.dk.

Lejemålets location: