Leder du efter ny bolig?

Find din nye lejlighed, hus eller lejebolig i dag

Mangler du en bolig til leje i Syd og Sønderjylland er du kommet til det helt rigtige sted. JC Bolig udlejer lejemål i Syd og Sønderjylland og har hver måned nye ledige lejemål til rådighed. Hos JC Bolig er du sikker på at du finder de bedst beliggende lejemål og mange af vores lejeboliger er renoverede og istandsatte med nyere køkken, bad, m.v. Alt sammen noget du som du som lejer kan få glæde af. Derudover har vi igennem løbende kvalitetskontrol en garanti for at alle forhold er i orden i lejemålet og du kan være sikker på lejligheden du overtager, leveres ny istandsat, medmindre andet er aftalt.

Lejerkartotek

På JC Bolig får du adgang til informationer om mange af vores lejemål som vi råder over. Finder du en bolig du finder interessant er du velkommen til at kontakte os. Måske er lejligheden netop blevet opsagt hvorfor du så kan få glæde af boligen inden for nær fremtid. Er boligen ikke ledig, kan du få glæde af at blive skrevet op i vores lejerkartotek hvor du vil få besked om ledige lejemål i det område du søger, som den første. Vi ved, at hurtig respons og fleksibilitet er et must, når du skal finde drømmeboligen så derfor vil vi stille forslag om at du går ind på Facebook og følger Facebook siden: LejeboligSyd. På denne Facebook side vil der løbende blive delt ledige lejemål for hele vores område i Syd og Sønderjylland. Vi deler også vores lejemål på denne Facebook side. På den måde kan du reagere hurtigt, når boligen dukker op. På Facebook: LejeBoligSyd kan du også henvende dig omkring at dele din “boligsøger” så udlejeren kan kontakte dig.

 

Lejeboliger i bl.a.

Søger du lejebolig i Løgumkloster

Velkommen til Løgumkloster eller i daglig tale Kloster. Løgumkloster er en by i Sønderjylland med i omegnen af 3.600 indbyggere i byområdet. Du finder alt hvad du skal bruge til dagligdagen i Løgumkloster og omegn, men skal du udenbys har du Tønder indenfor små 17 km (Der er gode busforbindelser til Tønder). Skal du nord på er der fra Løgumkloster til domkirkebyen Ribe eksempelvis også kun 38 km. Det gør Løgumkloster som en særdeles centralt placeres by i det Sydvestlige Sønderjylland. JC Bolig tilbyder lejeboliger i Løgumkloster by og omegn. Lejeboliger med god beliggenhed i forhold til skole, arbejde. Lejligheder i Løgumkloster som er istandsatte og i god stand.

Søger du lejebolig i Tønder

Velkommen til Tønder. Tønder eller på sønderjysk Tynne er en by i det sydvestlige Sønderjylland. Tønder er cirka beliggende 5 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Indbyggertallet i Tønder by er i nærheden af 8.000. Tønder-by er den største by i Tønder kommune som arealmæssigt Danmarks femtestørste kommune. For at komme til byen fører landevejene med rute 8, 11 og 25 alle til Tønder by. Jc Bolig tilbyder lejeboliger i Tønder by og omegn. Lejeboliger med god beliggenhed i forhold til skole, arbejde of centralt for bylivet i Tønder.

Søger du lejebolig i Aabenraa

Velkommen til Aabenraa. Aabenraa eller på sønderjysk Affenrå er beliggende i det sydøstlige Sønderjylland. Aabenraa har cirka 16.000 indbyggere i byområdet. Aabenraa er først og fremmest kendt for at have Sønderjyllands største havn med en betydelig skibsfart og havneindustri. Vil du bo i Aabenraa og have glæde af alle byens mange goder, er der gode chancer for at du kan finde din nye lejebolig her. Boligudlejning af indflytningsklare lejligheder og huse i Aabenraa.

Søger du lejebolig i Sønderborg

Velkommen til Sønderborg eller på sønderjysk Synneborre. Sønderborg er en moderne by i Sønderjylland med cirka 28.000 indbyggere i byområdet. Størstedelen på Alssiden, forbundet af Kong Christian X’s Bro og den nordligere Alssundbro. Sønderborg er Sønderjyllands største by. Vil du bo i Sønderborg er der rigtig gode muligheder for at finde din lejlighed her. Lejligheder i Sønderborg byområdet med god indretning og en god beliggenhed i Sønderborg bymidte.

Søger du lejebolig i Bredebro

Velkommen til Bredebro. Bredebro er en stationsby i Sønderjylland med cirka 1.500 indbyggere i byområdet. Byen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark. Fra Bredebro er der cirka 14 kilometer til Vadehavet. Vil du gerne bo i Bredebro har du mulighed for at få en prisbillig god og indflytningsklar lejlighed med central beliggenhed i Bredebro.

Søger du lejebolig i Skærbæk

Velkommen til Skærbæk. Skærbæk er en stationsby i Sønderjylland i Tønder kommune. I Skærbæk bor der cirka 3.100 indbyggere.
Skærbæk er en vigtig og moderne handelsby i Tønder kommune. I Skærbæk finder du flere specialbutikker, detailbutikker, som gør en hver hverdag til en fornøjelse. I Storegade finder man desuden Skærbæk Fritidscenter med bowlingcenter og svømmehal. Længst mod øst i byen findes en speedwaybane og mod nord ligger en gokartbane. Søger du en lejebolig i Skærbæk har du mulighed for at finde din nye bolig her.

Søger du lejebolig i Bylderup-Bov

Velkommen til Bylderup-Bov. Bylderup-Bov er en by i Sønderjylland med i nærheden af 1.350 indbyggere. Bylderup-Bov er beliggende i Aabenraa Kommune. Bylderup-Bov byområde består oprindeligt af landsbyerne Bylderup mod øst og Bov mod vest. I byen findes hovedsageligt handels-, transport- og industrivirksomheder. Der er rig mulighed for en god og indholdsrig hverdag i Bylderup-Bov. I Bylderup-Bov er der nemlig bl.a. folkeskole, to dagligvarebutikker, en kro og et udendørs svømmebassin. Vil du gerne bo i Aabenraa kommune tæt på Tinglev, Aabenraa eller Tønder har du nu mulighed for at få en prisbillig god og indflytningsklar lejlighed i Bylderup-Bov.

Leder du efter ny bolig?